Kuljetuspalvelut

Konerinki on tehokas vaihtoehto maansiirtourakoissa

Konerinki pystyy hoitamaan tehokkaasti isotkin maansiirto/ -kuljetusurakat.

Monipuolinen ja määrältään mittava kalustomme liikennetraktoreista kasetti- ja puoliperävaunuyhdistelmiin mahdollistavat palvelumme pienistä urakoista erittäin suuria tehoja vaativiin urakoihin.

Olemme Koneringissä panostaneet alihankkijoidemme/osakkaittemme kalustokoon kasvattamiseen.

Esimerkiksi Konerinki onkin nyt Etelä-Suomessa maansiirrossa 5-akselisten kuorma-autojen ja puoliperävaunujen toimijana yksikkömäärissä yksi suurimmista toimijoista – näitä 5-akselisia ja PPV-kalustoa on Koneringin sopimuskalustona (suoraan Koneringin ohjauksessa) tällä hetkellä lähes 60 yksikköä. Lisäksi Koneringillä on vielä käytettävissä iso määrä osakkaiden muita kuin sopimuskaluston sekä Koneringin ulkopuolisten yhteistyökumppaneiden 5-akselisia ja PPV-kalustoa.

Olemme myös lisänneet ja kehittäneet kasettiyhdistelmäkalustoamme. Koneringillä on nyt käytössä ja pyrimme lisää saamaan kasettiyhdistelmiä, jotka pystyvät kasetoimaan väärinpäin eli kuormaamaan nuppina myös kasettiperäkärryn laatikon. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kasettikuljetuspalvelujamme myös ahtaissa kohteissa.

Asiakkaamme arvostavat tehokkuuttamme ja kykyä vastata tarvittaessa koko ketjusta: Kts. Ylijäämämaiden Kuormaus-Kuljetus-Kierrätys

Koneringille parhaiten sopii tehdä urakka-ajoperusteisia sopimuksia, joissa sovimme kippauskohteen kilometreihin perustuvia kuutio-, kuorma- tai tonnihintoja, mutta luonnollisesti myös tuntihintaperusteiset työt ovat meillä käytössä.

Kuljetuskalustossamme on laajalti käytössä Koneringin kalustopääteohjelmisto, joka mahdollistaa massoista raportoinnin laskutuksen yhteydessä. Kts. Työmaaraportointi

Kysy lisää: Pasi Aalto 040 533 4533, Juha Partanen 040 673 4242, Ari Malén 0500 445 451